ADHD

Behandling af ADHD

Klinikken modtager mange børn og unge, som er diagnosticeret med Attention Deficit/Hyperactivity Disorder – også kaldet ADHD. Det er en nyere diagnose, som har mange fællestræk med mange andre diagnoser. Både ADHD og diagnoser som f.eks. angst, selvværdsproblemer og OCD kan vise sig ved symptomer som urolig adfærd, manglende koncentration m.m.. Man ser en voldsom stigning af ADHD diagnosticerede, men langt de fleste med diagnosen ADHD er fejldiagnosticerede, hvilket som sagt skyldes, at ADHD har fælles træk med andre lidelser. Fejldiagnosen medfører at de også fejlbehandles. Dette er meget uheldigt. Især fordi man ofte behandler ADHD med retalin (amfetamin), som på det sorte marked kaldes “speed”. Amfetamin har indvirkning på virkelighedsopfattelsen. På “gaden” er amfetamin et rusmiddel, der er forbundet med misbrug og afhængighed. Virkningen af amfetamin på psykiske lidelser er i det hele taget en meget usikker affære. Tidligere har man brugt andre “streetstoffer”, som f.eks. LSD (der ligesom amfetamin også virker på serotoninsystemet) til behandling af psykiske problemer med voldsomme konsekvenser for de personer, der modtog behandlingen.

Forskning er hovedstenen bag behandlingssuccen i klinikken

Det er meget vigtigt for os, at vores faglig viden og kunnen, er på niveau med de førende forsknings- og behandlingsinstitutioner i USA og England. Ligesom det er vigtigt for os være med i forskning, som på den ene eller den anden måde vedrører vores specialer.

Chefpsykolog Martin Bergen, er der udover også involveret i forskning i forbindelse med angst, stress og depressions indvirkning på smertereaktioner, og er yderligere med i et hjerneforskningsprojekt, der tager fokus på medicins indvirkning på hjernen og kroppen.

ADHD behandling København

Vi arbejder med kognitiv adfærdsterapi mod ADHD. Vi kan behandle dig for ADHD i vores klinik beliggenhed i Værløse – vi tager klienter ind fra hele Danmark.

Kontakt os på E-Mail: pshus@post.tele.dk eller på telefon: 70260676 og få hjælp til at styre og kognitiv behandling af ADHD.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv en kort besked hvad det handler om her