Coaching

Coaching kan bruges til mange forskellige ting. Hensigten med coaching er at få hjælp til at sætte sig mål og få assistance til selv at finde vejen til de mål. Vi mener alle mennesker har potentiale til, med lidt hjælp, at nå de mål de sætter sig i livet og forstanden til samtidig at leve i overensstemmelse med deres værdier.

Kognitiv coaching viser sig at give rigtig gode resultater. Den kognitive coaching har et stort forspring i forhold til andre former for coaching fordi vi, når vi praktiserer kognitiv coaching kan trække på al den kliniske viden, erfaring, teknikker og forskning der ligger i den kognitiv terapitradition.

Fra denne tradition ved vi, hvordan vi effektivt kan sætte ind og skabe udvikling og forandring præcist der, hvor det gavner og ikke alle mulige andre steder.

Yderligere information? 

For yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular, på e-mail: pshus@post.tele.dk eller på telefon: 70260676. Vi har telefontid alle hverdage fra kl. 10.00-14.00.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv en kort besked hvad det handler om her