Terapi

Vi gør meget ud af, at vores klienter ikke opfatter sig som syge eller underlige, for det er de ikke! Folk med psykiske problemer er ganske almindelige mennesker, som på grund af angst, usikkerhed, lavt selvværd eller ubehagelige eller uheldige omstændigheder kommer til at tro, at de ikke er gode nok eller at der er noget helt galt med dem. Intet kunne være mere forkert og vi ser det som vores mission at afhjælpe problemerne og den fejlagtige selvopfattelse.

Vores arbejde med de svært OCD ramte har gjort, at vi i Angst- og OCD-Klinikken i 2001 oprettede et team, som kommer ud og hjælper meget svært invaliderede klienter i hverdagen med både dagligdags ting, og med at få udført de opgaver, der skal laves hjemme, som en del af træningen i at kunne mestre angsten. Da det overvejende er folk med svær OCD, der gør brug af teamet betegnes teamet også OCD-Teamet. Men teamet kan også bruges til andre med svær angst. Team-medarbejerne, som bla. består af psykologistuderende på deres sidste år, er lært op i kognitive adfærdsterapeutiske metoder til angstbehandling.

Vi oplever ofte at vores klienter tidligere er blevet fejldiagnosticeret og fejlbehandlet. Derfor har de har i mange år troet, at de ikke ville kuinne få det rigtig godt, hvilket naturligvis er katastrofalt for den enkelte. Men det viser sig, at med de rigtige terapeutiske metoder kan det i høj grad lade sig gøre at få det godt igen.

Vi formår at behandle langt de fleste der henvender sig. Faktisk har vi så gode resultater, at vi ofte får meget svære klienter henvist fra andre behandlingsinstitutioner, der også arbejder med disse problematikker, men må give op.

Yderligere information? 

For yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular, på e-mail: pshus@post.tele.dk eller på telefon: 70260676. Vi har telefontid alle hverdage fra kl. 10.00-14.00.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv en kort besked hvad det handler om her