Terapi

Vi gør meget ud af, at vores klienter ikke opfatter sig som syge eller underlige, for det er de ikke! Folk med psykiske problemer er ganske almindelige mennesker, som på grund af angst, usikkerhed, lavt selvværd eller ubehagelige eller uheldige omstændigheder kommer til at tro, at de ikke er gode nok eller at der er noget helt galt med dem. Intet kunne være mere forkert og vi ser det som vores mission at afhjælpe problemerne og den fejlagtige selvopfattelse.

Vores arbejde med de svært OCD ramte har gjort, at vi i Angst- og OCD-Klinikken i 2001 oprettede et team, som kommer ud og hjælper meget svært invaliderede klienter i hverdagen med både dagligdags ting, og med at få udført de opgaver, der skal laves hjemme, som en del af træningen i at kunne mestre angsten. Da det overvejende er folk med svær OCD, der gør brug af teamet betegnes teamet også OCD-Teamet. Men teamet kan også bruges til andre med svær angst. Team-medarbejderne, som bl.a. består af psykologistuderende på deres sidste år, er lært op i kognitive adfærdsterapeutiske metoder til angstbehandling.

Vi oplever ofte, at vores klienter tidligere er blevet fejldiagnosticeret og fejlbehandlet. Derfor har de i mange år troet, at de ikke ville kunne få det rigtig godt, hvilket naturligvis er katastrofalt for den enkelte. Men det viser sig, at med de rigtige terapeutiske metoder kan det i høj grad lade sig gøre at få det godt igen.

Vi formår at behandle langt de fleste, der henvender sig. Faktisk har vi så gode resultater, at vi ofte får meget svære klienter henvist fra andre behandlingsinstitutioner, der også arbejder med disse problematikker, men må give op.

Yderligere information?

For yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular, på e-mail: martin@ckat.dk eller på telefon: 70 26 06 76. Vi har telefontid alle hverdage fra kl. 09.00-13.00.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående kontaktformular, hvorefter vi kontakter dig.

Skriv meget gerne tidspunkt for, hvornår du vil kontaktes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg klinikken

​​Ny Vestergårdsvej 5b, 3500 Værløse

CVR-nummer: 26989264

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - fredag

9.00 - 13.00

Vores søde og rare sekretær Maida kan træffes mellem 9.00-13.00 mandag til fredag på telefon: 70 26 06 76

​CEN​TER FOR KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI ApS​

​​Telefon: 70 26 06 76

E-mail: martin@ckat.dk

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående kontaktformular, hvorefter vi kontakter dig. 

Skriv meget gerne tidspunkt for, hvornår du vil kontaktes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt